Berisha: Objekti për presidencën parashihet të përfundojë brenda 12-15 muajsh

Berisha: Objekti për presidencën parashihet të përfundojë brenda 12-15 muajsh

Brenda dy jave Ministria e Kulturës dhe ajo e Bujqësisë pritet të kalojnë në një objekt afarist në Prishtinë, derisa në objektin aktual të këtyre dy ministrive që gjendet në qendër të Prishtinës do të kalojë Presidenca e Kosovës, e cila pritet të akomodohet në objektin e ri brenda 12-15 muajsh. Ndërsa, hapësirën aktuale që e shfrytëzon presidenca e cila ndodhet në Kuvend të Kosovës, do të kalojë në shfrytëzim të këtij institucioni./21Media