“98 përqind e bizneseve e vlerësojnë korrupsionin si problem serioz,72 për qind e tyre nuk i besojnë gjykatave"

“98 përqind e bizneseve e vlerësojnë korrupsionin si problem serioz,72 për qind e tyre nuk i besojnë gjykatave”

Korrupsioni në Kosovë mbetet në nivele të larta dhe shqetësuese, si për qytetarët, ashtu edhe bizneset, ku 98 për qind e bizneseve e vlerësojnë korrupsionin si problem serioz.

Ndërsa 72 për qind e tyre nuk i besojnë sistemit gjyqësor. Kështu u tha me rastin e prezantimit të “Studimit mbi perceptimin e korrupsionit” nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë./21Media