Jehona e një vendimi: Taksat ndaj Serbisë dhe BH-së

Loading...

Jehona e një vendimi: Taksat ndaj Serbisë dhe BH-së

Kritikat e Bashkimit Evropian ndaj vendimit të Qeverisë së Kosovës për vendosjen e masës mbrojtëse për importin e produkteve të prodhuara në Serbi dhe në Bosnjë dhe Hercegovinë, janë në adresë të gabuar, vlerësojnë përfaqësuesit e Odës Ekonomike dhe Klubit të Prodhuesve, të cilët përkrahën vendimin e qeverisë për vendosjen e taksës prej 10 për qind për dy shtetet./21Media