"Koncepti GT është një shprehje e vlerës së vërtetë dhe pastërtisë së dizajnit"

Loading...

“Koncepti GT është një shprehje e vlerës së vërtetë dhe pastërtisë së dizajnit”

Prodhuesi gjerman Opel, i cili që nga viti i kaluar është nën ombrellën e grupit PSA, ka paralajmëruar se do njoftoi makinën e re sportive.

Sportisti i fundit i vërtetë nga Opel ishte një Speedster i shkëlqyer, prodhimi i të cilit ka kohë që ka marrë fund.

Megjithatë, Opel kthehet në këtë segment dhe njofton konceptin e saj GT për fundin e këtij viti, si një vizion i linjës së re të dizajnit të markës së saj.

“Koncepti GT është një shprehje e vlerës së vërtetë dhe pastërtisë së dizajnit që ne duam të kapim, por në mënyrë të avancuar dhe të guximshme”, tha nënpresidenti i Opel, Mark Adams.