Greiçevci: BE-ja mund të ketë të dërguar special në dialog.-Hoxha: Qeveria e re nuk duhet të ketë strategji afatgjate për dialogun

Greiçevci: BE-ja mund të ketë të dërguar special në dialog.-Hoxha: Qeveria e re nuk duhet të ketë strategji afatgjate për dialogun

Dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë pritet ta ketë vëmendjen e shtuar të bashkësisë ndërkombëtare pas përfundimit të zgjedhjeve në Kosovë. Analistët thonë se Qeveria e re duhet të ketë vizion të qartë se si t’i qaset procesit të dialogut i cili pritet të ketë një përfshirje edhe më të madhe ndërkombëtare./21Media