Një ditë pas zgjedhjeve të 6 tetorit

Një ditë pas zgjedhjeve të 6 tetorit

Analistët politikë procesin zgjedhor të 6 tetorit e vlerësojnë shumë të mirë, përjashtuar disa incidente të vogla që. sipas tyre. janë normale për një operacion sikurse janë zgjedhjet. Qeverinë e ardhshme thonë se do ta formojnë dy partitë opozitare Vetëvendosje dhe LDK. Sipas rezultateve zyrtare deri tani kur prin Vetëvendosje, do të ketë edhe më së shumti ulëse në Kuvendin e Kosovës./21Media