Presin të 'përforcohen'

Loading...

Presin të ‘përforcohen’

Opozita këmbëngul të përsëritet votimi për rekomandimet e propozuara nga opozita në lidhje me debatin për pagat e kryeministrit dhe kabinetit qeveritar.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli tha se nuk mund të presin derisa t’i kryejnë ‘rangt e shpisë’.

Ai dha një afat prej dy minutash për siç i ka quajtur ai ‘përforcimet’ e partive.

Në votimin e parë nuk u votuan rekomandimet e opozitës.