ORCA kundër plagjiaturave në UP

1 min read

Këshilli i Etikës shpallë plagjiatorë dekanin dhe 5 profesorë të Fakultetit të Sportit

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim “ORCA” kërkoi që të mos lejohet avancimi i profesorëve të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, të cilët nga Këshilli i Etikës janë shpallur plagjiatorë.(Përgatiti: Lirie Dibrani,Kamera: Orhan Bylykbash)./21Media