10 dosje në Kushtetuese për kompensim të dëmeve të luftës

10 dosje në Kushtetuese për kompensim të dëmeve të luftës

Organizata joqeveritare “Ngritja e zërit” dorëzoi 10 dosje në Gjykatën Kushtetuese të Kosovës në lidhje me refuzimin e padive për kompensimin e dëmeve të luftës. Përfaqësues të kësaj organizate e cilësuan këtë si fyerje të viktimave të luftës, duke kritikuar vendimet e Gjykatës Themelore dhe asaj të Apelit./21Media