LDK mban Konevntën për Zhvillim dhe Punësim

LDK mban Konevntën për Zhvillim dhe Punësim

Lidhja Demokratike e Kosovës ka mbajtur Konevntën për Zhvillim dhe Punësim. Në këtë konventë  kandidatja e LDK-së për kryeministre, të Kosovës, Vjosa Osmani, ka prezantuar programin nacional për zhvillim  ekonomik. Tha se ky  tha se programi ekonomik në qeverisjen e ardhshme do të nisë në masë të madhe me politikat ekonomike aty ku është lënë në vitin 2017, pasi sipas saj, në atë qeverisje janë ndërmarrë politikat më të fuqishme ekonomike që ka njohur historia që nga viti 1999./21Media