Osmani: Në këtë shtëpi është ndërtuar projekti i shtetit të pavarur, sovran e demokratik të Kosovës

Osmani: Në këtë shtëpi është ndërtuar projekti i shtetit të pavarur, sovran e demokratik të Kosovës

Në 29 vjetorin e Kushtetutës së Kaçanikut, kandidatja e LDK-së për kryeministre  të Kosovës, Vjosa Osmani, gjatë vizitës në  “Shtëpinë e Pavarësisë Dr.Ibrahim Rugova”, vlerësoi se nga kjo  shtëpi e vogël ka nisur projekti i shtetit të pavarur, sovran dhe demokratik të Republikës së Kosovës./21Media