Stavileci: Jemi në proces të riakreditimit.-Gashi: Ka qenë një mashtrim me konsumatorin se nuk ka pasur kontroll

Stavileci: Jemi në proces të riakreditimit.-Gashi: Ka qenë një mashtrim me konsumatorin se nuk ka pasur kontroll

Laboratori i Doganës së Kosovës për testimin e naftës dhe derivateve të saj qysh nga prill nuk ka akreditim. Mirëpo, megjithëkëtë ky laborator vazhdoi që të bëjë këtë testim./21Media