Dallimi është i qartë ju mbetet vetëm ta shihni

Loading...

Dallimi është i qartë ju mbetet vetëm ta shihni

E kemi thënë  një herë, do ta themi përsëri – grimi është magjia e efektit.

Për ata që e duan është një mënyrë e tillë transformimi, si fizikisht dhe mentalisht. Dhe është faktor për tu bërë i lumtur si  për vajza ashtu  djem, përcjell rtv21.tv

Fuqia e grimit është dëshmuar shumë herë, sidomos kohëve të fundit kur janë sofistikuar përbërjet,  e edhe mënyra se si bëhet grimi.

Kështu më poshtë ju sjellim disa fotografi të cilat shfaqin  personat me grim dhe pa të. Dallimi është i qartë ju mbetet vetëm ta shihni./21Media