Bushati: Shqipëria e mbështet dialogun me Serbinë

Bushati: Shqipëria e mbështet dialogun me Serbinë

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, Ditmir Bushati ka qëndruar në Kosovë ku është pritur nga udhëheqësit e vendit. Ministri Bushati tha se Shqipëria e mbështet Kosovën në procesin e dialogut me Serbinë.Delegacioni i Shqipërisë i kryesuar nga ministri për Evropë dhe Punë të Jashtme i Shqipërisë Ditmir Bushati gjatë vizitës në Kosovës në orët e mëngjesit është pritur nga kryeministri Ramush Haradinaj./21Media