Sipas Pacollit, shumë takime u realizuan me sukses

Sipas Pacollit, shumë takime u realizuan me sukses

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Jashtëm, Behgjet Pacolli në përfundim të vizitës në Iowa ka takuar kryetarët e komunave që tani janë të binjakëzuar me komunat e Kosovës.

Ai përmes një postimi është shprehur se puna e konsullatës së Kosovës duhet të shërbejë si shembull se si duhet t’i shërbehet vendit.

”Vizitën në Iowa e përfundova me nji takim më kryetarët e komunave që tani janë të binjakëzuara me komunat e Kosovës (Gjakova, Peja, Vushtrria dhe së shpejti edhe Prishtina). Dua të falënderoj stafin e konsullatës së Republikës së Kosovës , Konsullin gjeneral Xhavit Gashin, diplomatën Arbrije Shabani dhe asistentën administrative Rinora Jelliqi për punën fantastike në pregaditjen dhe realizimin e kësaj vizite. Dhjetra takime dhe vizita ishin të pregaditura në mënyrë profesionale të cilat u realizuan me sukses. Definitivisht, puna e kësaj Konsullate duhet të shërbej si shembull i mirë, si duhet ti shërbehet atëdheut”, ka shkruar Pacolli./21Media