5.1 përqind më shumë se në të njëjtin muaj të vitit 2017

5.1 përqind më shumë se në të njëjtin muaj të vitit 2017

Paga mesatare në Zagreb për muajin prill ishte 7235 kuna(afër një mijë euro) dhe ishte 5.1 përqind më shumë se në të njëjtin muaj të vitit të kaluar.

Pagat mesatare më të larta në atë muaj kanë marrë të punësuarit në shërbime financiare, përveç sigurimeve dhe fondeve të pensioneve, 11,966 kuna, ndërsa në nxjerrjen e naftës së papërpunuar dhe gazit natyror arriti në 11,259 kuna, njofton Hina.

Pagën mesatare më të madhe se dhjetë mijë kuna e kanë pasur të punësuarit në industrinë farmaceutike, 10 mijë e 772 kuna.