Bajrami: Në Qeverinë e re arsimi është prioritet

Bajrami: Në Qeverinë e re arsimi është prioritet

Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, në bashkëpunim me Zyrën e BE-së, sot ka bërë lansimin e projektit strukturor “Ngritja e kulturës kërkimore në arsimin e lartë në Kosovë”, në të cilin u bë vlerësimi i gjendjes aktuale të kapaciteteve kërkimore në sektorin e arsimit të lartë në Kosovë./21Media