Krasniqi: SHBA ka vëmendje të shtuar në Ballkanin Perëndimor

Krasniqi: SHBA ka vëmendje të shtuar në Ballkanin Perëndimor

SHBA-ja pritet të shtoj presionin e saj tek partitë politike që pas zgjedhjeve ta formojnë sa më shpejtë Qeverinë e re dhe t’i rikthehen procesit të dialogut vlerësojnë njohësit politik. Sipas tyre, emërimi i  zëvendës ndihmës sekretarin shtetit Matthew Palmer si përfaqësuesin i posaçëm për Ballkanin Perëndimor e dëshmon këtë. Gjithashtu vlerësojnë se ndërkombëtaret kanë një konsensus që hapi i parë i qeverisë së re duhet të jetë pezullimi i taksës dhe rikthimi në dialog./21Media