Foto të bukura dhe prekëse

Foto të bukura dhe prekëse

Pothuajse të gjitha nënat e planetit tonë, pavarësisht nëse janë tigresha, elefantë ose alligatorë, kujdesen për foshnjat e tyre dhe bëjnë çmos për të ndihmuar fëmijët e tyre të mbijetojnë në këtë botë të ashpër.

Prandaj nënat gjithmonë japin mbrojtje, butësi, përgjegjësi dhe kujdes. Ato janë një burim i pashtershëm i ngrohtësisë dhe dashurisë së pakufishme.

Më poshtë ju sjellim një listë të dedikuar të gjitha nënave mahnitëse në planetin tonë./21Media

Një nënë është pranë nga momentet e para të jetës

Të vegjëlit e tyre janë gjithmonë burim krenarie dhe lumturie për ta

Dhe dashuria e saj gjithmonë do të jetë e mjaftueshme për të gjithë

Nëna gjithmonë do t’ju mbrojë, do t’ju ushqejë dhe do t’ju shtrojë në shtrat

Përqafime të papritura!

Sepse ajo është gjithnjë e butë me ta

Ajo kupton pa pasur nevojë të flasin diçka dhe jep këshilla të mira

Thjesht shtrihuni së bashku dhe gëzoni shoqërinë e njëri-tjetrit

… ose shtrihej me ne derisa të na zinte gjumi

Ajo është shumë, shumë e çmuar për ta