Imazhe që ju lënë pa fjalë

Imazhe që ju lënë pa fjalë

Toka është e mahnitshme. Ka mijëra vende piktoreske, fenomene mahnitëse natyrore dhe miliona forma jetësore.

Ne të gjithë e pranojmë se është e pamundur të qëndrosh indiferent ndaj planetit tonë, por ende, po e vrasim. Mënyra se si e trajtojmë planetin nuk mund të bëjë asgjë përveç se ta shkatërrojë atë.

Efekti njerëzor është shkatërrues. Merrni rrjetet e peshkimit “fantazmë” si një shembull: çdo vit ne lëmë rreth 640,000 tonë në oqeane dhe zgjasin rreth 600 vjet për secilin që të dekompozohen.

Mijëra kafshë janë atje, nga peshqit në balena dhe nuk kanë asnjë mënyrë për t’u çliruar.

Më poshtë ju sjellim përmes fotografive histori zemërthyese të marra nga BrightSide, të cilat janë mjaft zhgënjyese./21Media

Ilustrimi perfekt i situatës ekologjike në Kinë

Fatkeqësia e algave në Qingdao të Kinës

Derdhjet e naftës mund të duken si një kryevepër abstrakte, por ato janë jashtëzakonisht të rrezikshme për jetën detare

Një pelikan i mbuluar me vaj

Një fëmijë që qëndron në një lumë, i rrethuar nga mbeturinat plastike

Është e trishtueshme të shikosh plazhet që kthehen në deponi të mëdha

Derdhja e naftës së papërpunuar në Gjirin e Meksikës

Rezultatet e një pastrimi të plazhit. Pse e kthejmë vendin ku ne pushojmë në një…

Lumi Confuso në Paraguai ishte i mbushur me kaq shumë peshq të vdekur, uji vështirë se mund të shihej

Gjallesa të vogla që banojnë në një shishe plastike!