Disa pamje që ju bëjnë të thoni "woow"

Disa pamje që ju bëjnë të thoni “woow”

Derisa frika jonë është përgjithësisht gjenetike, ajo është e lidhur me mbijetesën njerëzore dhe në të vërtetë mund të na shkaktojë shumë dëm, duke luajtur truqe në mendjet tona dhe duke shtrembëruar realitetin.

Studimet tregojnë se mënyra më e mirë për t’u marrë me fobitë është përballja me to në një mjedis të sigurt.

Sipas bright side, një koleksion i fotove befasuese është një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar tejkalimin e frikave më të këqija.

Inkurajoheni që të uleni, të merrni frymë thellë dhe të shikoni disa imazhe shqetësuese./21Media