Dizajnet që meritojnë "çmimin më të çuditshëm të veshjeve"

Dizajnet që meritojnë “çmimin më të çuditshëm të veshjeve”

Bota e modës vazhdon të ndryshojë dhe të bëhet më e mahnitshme nga dita në ditë.

Por, ndonjëherë projektuesit e marrin këtë detyrë fjalë për fjalë dhe krijojnë kryevepra që mund të bëhen kandidatë për “çmimin më të çuditshëm të veshjeve”.

Më poshtë ju sjellim një sërë veshjesh ‘pak’ të çuditshme dhe me dizajne shtesë, që ndoshta do të qëndrojnë në kujtesën tuaj për një kohë të gjatë./21Media