9 fakte interesante

9 fakte interesante

Koha është një nga ato gjëra që nuk mund të shihet. Por, derisa ajo kalon, çdo gjë ndryshon me shpejtësi, pavarësisht nëse është një person, një kafshë ose diçka tjetër.

Çdo gjë në jetën tonë varet nga koha dhe gjithkush dëshiron të dijë: pse funksionon më shpejt kur duam që ajo të ngadalësohet, por kur ne duam që ajo të përshpejtohet, lëviz aq ngadalë?

Më poshtë ju sejllim disa fotografi që vërtetojnë se koha ndryshon gjithçka rreth nesh./21Media