Vizita e Papës në Maqedoni

Vizita e Papës në Maqedoni

Papa Françesku sot po qëndron për vizitë në Maqedoninë e Veriut. Nga vila presidenciale në vodno ku atje mbajti fjalim përpara autoriteteve të vendit dhe trupit diplomatik, Papa Françesku u drejtua për në muzeun e Nënë Terezës./TV21