Në Prishtinë u shënua "Java Ndërkombëtare e Parasë 2009"

Në Prishtinë u shënua “Java Ndërkombëtare e Parasë 2009”

Me rastin e shënimit të Javës Ndërkombëtare të Parasë 2019, Banka Qendrore e Kosovës organizoi ceremoninë e hapjes së kësaj jave në funksion të Edukimit Financiar. Me këtë rast u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit në mes të BQK-së dhe Ministrisë së Arsimit, e cila mundëson informimin e nxënësve për menaxhimin e parasë. Ky projekt u tha se do të ndikojë fuqishëm në avancimin e edukimit financiar./21Media