Banorët kërkojnë transparencë për përdorimin e taksave të tyre

Banorët kërkojnë transparencë për përdorimin e taksave të tyre

Banorët në zonën e Shkozetit dhe të kënetës në Durrës kanë protestuar sot në shenjë pakënaqësie për kanalin e ndotur.

Ata kanë paralajmëruar bllokimin e autostradës Durrës-Tiranë, në rast se nuk ka reagim nga autoritetet përkatëse.