Si shumë femra të tjera, edhe Paris ka kopjuar Kim-in

Loading...

Si shumë femra të tjera, edhe Paris ka kopjuar Kim-in

E njëjta ngjyrë e flokëve dhe goja gjysmë e hapur – në fotot promovuese për fushatën e re të linjës së modës së Kanye West, në shikim të parë duket se është gruaja e tij Kim Kardashian.

Por kjo nuk është pikërisht kështu. Në fakt, linja e re Yeezy është reklamuar nga ish-mikesha e saj më e mirë – Paris Hilton.

Dhjetë vjet më parë, Kim ishte vetëm miku i saj i pabarabartë, dhe sot gjërat janë krejt ndryshe. Por duket se nuk ka gjakderdhje mes tyre, dhe ato janë ende në marrëdhënie të mira.

Kim fillimisht u shoqërua me Paris, por në emisionin e saj ajo shpesh ishte e pasjellshme ndaj saj. Kur Kim u bë e njohur, ajo prishi raportet me Paris.