I pari i Drenasit nënshkruan marrëveshje

I pari i Drenasit nënshkruan marrëveshje

Pas përfundimit të shpalljeve publike për te përfituar parcela në Parkun e Biznesit në Drenas, kryetari i Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci dhe Drejtori Ekzekutiv i Agjencisë për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve në Kosovë, Besian Mustafa, kanë nënshkruar kontratat me pesë biznese përfituese që do të vendosën ne këtë zonë prodhuese.

Sipas një komunikate për medie me vendosjen e këtyre bizneseve, Parku është plotësuar me biznese prodhuese.

“Me këtë rast, kryetari Lladrovci, tha se nënshkrimi i këtyre kontratave të reja, përpos që do të jenë konkurruese në tregun e brendshëm, ato do të kenë edhe tregun e jashtëm dhe do të krijohen vende të reja të punës. Ne Parkun e Biznesit në Drenas, janë vendosur biznesi “Euromodel”, “PowerPasck”, “Bereqeti”, “Beni Dona” dhe “Klea”, thuhet më tutje në komunikatë./21Media