Në Gjakovë votimi ka filluar më kohë por janë vërejtuar disa parregullësi

Loading...

Në Gjakovë votimi ka filluar më kohë por janë vërejtuar disa parregullësi

Kolegu Lorik Bakija po qëndron atje dhe po e përcjell nga afër rrjedhën e votimeve në këtë Komunë. Në Gjakovë 143 qendrat e votimit janë hapur me kohë por ka pasur disa parregullsi

Në vendvotimet në shkollat “Yll Morina” dhe Mustafa Bakija” por në edhe vendet tjera ka pasur problem në qasjen për personat me aftësi të kufizuar mandje edhe për tu futur brenda shkollës. Ndersa në disa vendvotime vulat në disa flevotime nuk kanë treguar vulën e KQZ-së. Më këtë rast kryeprokurori Ali Selimaj në Gjakovë ka thënë se është çështje teknike dhe  sipas tij vulat në vendovitme nuk e kanë treguar vulën e KQZ-së pasi sipas tij nuk kanë marrë ngjyrë të mjaftueshme. / 21Media