SDP dhe Lista Serbe garojnë bashkë

SDP dhe Lista Serbe garojnë bashkë

Iniciativa Qytetare “Demokracia e Lirë e Drejtësisë” (SDP) e Oliver Ivanoviqit të vrarë, do të jetë në listën “Srpska Lista-Aleksandar Vuçiq” në zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë.

“Në këtë moment, serbët në Kosovë kanë nevojë për unitet, mbështetjen e shtetit të Serbisë për mbijetesën dhe ruajtjen e interesave kombëtare dhe kombëtare”, tha Iniciativa e Qytetarëve SDP në një deklaratë për media.

Oliver Ivanoviq është vrarë para selisë së partisë së tij në Mitrovicë më 16 janar të vitit 2018.