Pas 70 vjetëve, Llapashtica bëhet me shkollë të re

Veliu përuroi shkollën e re

Nxënësit dhe arsimtarët e shkollës “Dituria” të fshatit Llapashticë e Poshtme të Podujevës sot kanë pasur ditë feste.

Më në fund ata kanë hyrë në shkollën e re, ndërtimi i së cilës ka filluar para disa vitesh. Shkolla e vjetër  ishte ndërtuar para më shumë se 70 vjetëve.

Përurimin e shkollës së re nëntë vjeçare e ka bërë kryetari Agim Veliu.

Për të festuar hyrjen në ndërtesën e re të shkollës nxënësit kanë përgatitur një program festiv.

Back to top button