Shanset për të ndodhur kjo janë një në 70 milionë!

Shanset për të ndodhur kjo janë një në 70 milionë!

Çifti Ashley dhe Tyson Gardner për tetë vjet u përpoqen të krijojnë një fëmijë por pa sukses. Ata pranon udhëtimin e tyre me anë të infertilitetit i cili ishte i vështirë, por Ashley vendosi.

Ashley dhe Tyson kishin të holla të provonin një raund përfundimtar të fertilizimit in-vitro (IVF). Dy javët e ardhshme ishin të mbushura me ankth, me ultrazë të rregullt, analiza të gjakut dhe shumë gjëra të tjera.

Pas 10 ditëve të tjera duke pritur për të parë fatin e këtyre dy embrioneve, Tyson ka rregulluar që këto momente t’i xhirojë dhe fotografojë. Ai donte të kapte reagimin Ashley kur mjeku më në fund mund të konfirmojë: ajo ishte shtatzënë.

Megjithatë, kjo nuk ishte surpriza më e madhe … jo edhe afër, shkruan rtv21.tv.

Kur Ashley shkoi për ultrazërin e saj të parë, ata ishin duke pritur për të parë një rrahje zemre e mrekullueshme. Por me kamera, zbuloi se gjatë raundit të tyre përfundimtar të IVF, dy vezë që janë vënë, ato përsëri kanë krijuar edhe dy ndarje. Ashley nuk ishte thjesht shtatzënë me një fëmijë … ose dy … ose tre … por katër bebe – dhe ata ishin vajza identike!/21Media