Pas kësaj banje ju do ta shihni ndryshimin

Pas kësaj banje ju do ta shihni ndryshimin

Nuk është e nevojshme të shkoni te një profesionist banje për të marrë një trajtim që do t’ju japë një sërë përfitimesh shëndetësore.

Këto truqe mund të stimulojnë qarkullimin e gjakut, të ndihmojnë në shërimin e sëmundjeve të caktuara dhe të kenë një efekt të fuqishëm në mendjen dhe trupin tuaj.

Duke e bërë këmbën tuaj të njomë ju në këtë mënyrë merrni më shumë përfitime dhe zvogëloni rrezikun e acarimit të lëkurës të shkaktuar nga shtimi i kimikateve. Temperaturat e ndryshme të ujit do të funksionojnë shumë në nxitjen e qarkullimit më të mirë të gjakut në këmbë. Megjithëse, sigurohuni që uji që përdorni nuk është shumë i nxehtë, transmeton rtv21.tv.

Merrni 2 kova dhe mbushni gjysmën e të parës me ujë të nxehtë dhe gjysmën e dytë me ujë të ftohtë. Vendosni këmbët në ujë të nxehtë për 10 minuta, pastaj vendosini për 10-12 minuta të tjera në kovën me ujë të ftohtë. Kthehuni përsëri në ujin e nxehtë dhe mbajini këmbët atje për 5 minuta të tjera.

Jo vetëm që kjo luftë e banjës do të nuhasë erë të keqe dhe djersë, por është gjithashtu një mënyrë e përsosur për të qetësuar këmbët e dhimbshme./21Media