Ja për çka mund ta përdorni

Ja për çka mund ta përdorni

Nëse thonjtë tuaj duken të verdhë anash, kjo është e natyrshme, megjithatë jo gjithmonë duken mirë. Nëse dëshironi të dini një mënyrë se si t’i zbardhni thonjtë tuaj, ja ku e keni përgjigjen. Me pastë të dhëmbëve!

Pasta e dhëmbëve nuk shërben vetëm për zbardhjen dhe mbrojtjen e dhëmbëve tuaj, por ka efekt të njejtë edhe te thonjtë, meqë kanë bazë keratin.

Për këtë qëllim, përdoreni një brushë të pastër, sipër saj vendosni pastë dhëmbësh dhe pastroni thonjtë me të. Aplikojeni për një minutë, pastroni duart dhe do ta shihni rezultatin!/21Media