Limaj: Kosova disponon rezerva minerale deri në 25 miliardë euro

Loading...

Limaj: Kosova disponon rezerva minerale deri në 25 miliardë euro

Kosova disponon rezerva minerale deri 25 miliardë euro dhe investimi në sektorin minerar do të mundësoj normë të lartë të rritjes ekonomike dhe sociale në vend. Kështu u tha në konferencën ndërkombëtare “Sektori minerar dhe resurset minerale Kosovë-Shqipëri” në të cilën u paraqitën planet për lidhje dhe fuqizim të bashkëpunimit Kosovë- Shqipëri./21Media