Rrugë e re për vreshtarët dhe bujqit

Rrugë e re për vreshtarët dhe bujqit

Ne Pataqan te Rahovecit ka filluar ndërtimi i rrugës që lidhë këtë fshat me Rahovecin dhe disa fshatra tjera. Projekti në vlerë afër një milion euro ka filluar atë realizohet. Me asfaltimin e kësaj rruge përfitojnë vreshtarët dhe bujqit e kësaj ane qe prodhimet e tyre i plasojnë me lehte ne treg./21Media