“Zyrtarë komunalë të Vetëvendosje thanë se janë dëmtuar 190 biznese”

“Zyrtarë komunalë të Vetëvendosje thanë se janë dëmtuar 190 biznese”

Asambleistët e PDK-së në Kuvendin Komunal të Prishtinës kërkuan të nisin hetimet pas publikimit të përgjimeve, në të cilat, sic thanë, janë të përfshirë  dy zyrtarë komunalë dhe aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje, duke thënë se janë dëmtuar 190 biznese. E ndjekim deklaratën nga konferenca për media.