Partia Demokratike e Kosovës, dega në Prishtinë, adresoi një varg akuzash ndaj qeverisjes së kryetarit të Prishtinës Shpend Ahmeti. Zyrtarë të kësaj partie dega  në Prishtinë, akuzojnë krytarin Ahmetin për keqpërdorim me buxhetin e Prishtinës dhe  humbjen e mbi 100 milionë euro, humbjen e mbi 30 milionë eurove  vetëm nga të hyrat vetanake,  mos investime të mbi 75 milionë eurove në projekte kapitale dhe shpenzime të dyshimta.

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Prishtinë, adresoi një varg akuzash ndaj qeverisjes së kryetarit të Prishtinës Shpend Ahmeti. Zyrtarë të kësaj partie dega  në Prishtinë, akuzojnë krytarin Ahmetin për keqpërdorim me buxhetin e Prishtinës dhe  humbjen e mbi 100 milionë euro, humbjen e mbi 30 milionë eurove  vetëm nga të hyrat vetanake,  mos investime të mbi 75 milionë eurove në projekte kapitale dhe shpenzime të dyshimta.

Ta ndjekim deklaratën e  Muhamet Selmanit, asamblist i PDK-së në Prishtinë lidhur me këto probleme. /21Media