Për dy mandate kishte qenë deputet i PDSH-së

Për dy mandate kishte qenë deputet i PDSH-së

Pas mbledhjes së mbajtur PDSH-ja ka vendosur që Bekim Fazliu të jetë kandidat për kryetar komune në qytetin e Shkupit për Zgjedhjet lokale të 15 Tetorit, ndërsa për bartës liste të këshilltarëve kanë zgjedhur Idriz Ajrullaun.

Bekim Fazliu në dy mandatet e fundit ka qenë deputet i PDSH-së në Kuvendin e Maqedonisë, ish-kryetar i komunës së Sarajit dhe këshilltar në Qytetin e Shkupit, shkruan TV21./21Media