Në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinës e mohojnë një gjë të tillë 

Në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinës e mohojnë një gjë të tillë 

Ditëve të fundit është folur për sasi prej 10 fish më të madhe të nitratit sesa noramt e lejuara në pemë dhe perime, që shiten në tregun kosovar. Por në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinës e mohojnë një gjë të tillë, duke thënë se të gjitha matjet janë brenda normave të lejuara./21Media