Penelope vitin e kaluar ishte pjesë e dy filmave, "Loving Pablo", dhe "Murder on Orient Express"

Penelope vitin e kaluar ishte pjesë e dy filmave, “Loving Pablo”, dhe “Murder on Orient Express”

Aktorja spanjolle Penelope Cruz do të marrë shpërblimin Cesar më 2 mars në Paris, në përvjetorin e 43-të të ceremonisë së çmimit të kinematografisë franceze, njoftoi Akademia Franceze e Shkencave të Filmit dhe Arteve.

Ndarja e 43-të e çmimit Cesar do t’i kushtohet aktores franceze Jeanne Moreau, e cila vdiq në korrik 2017.

Mbrëmja do të hapet nga aktorja franceze dhe këngëtarja Vanessa Paradis.