29 prej tyre me të lënduar

29 prej tyre me të lënduar

Policia e Kosovës duke iu referuar gjendjes së përgjithshme në trafikun rrugor ku gjatë 24 orëve të fundit ka raportuar se në Kosovë kanë ndodhur 97 aksidente ku 29 prej janë me të lënduar.

Policia e Kosovës sot ka raportuar se brenda 24 orëve të fundit kanë ndodhur gjithsej 97 aksidente në komunikacion, ku prej tyre janë 68 aksidente pa të lënduar dhe 29 të tjera me të lënduar.

Ndërsa, policia bën të ditur se vetëm gjatë 24 orëve të fundit janë shqiptuar 836 tiketa dënimi./21Media