Pritjet e qytetarëve për viitn 2020

Pritjet e qytetarëve për viitn 2020

2019-tën po e lëmë pas si vit që shënoi ngjarje të shumëta në fusha të ndryshme. Por,  cilat janë përshtypjet e qytetarëve për vitin 2019 dhe pritjet e tyre për vitin 2020?/21Media