Cerkini: Kërkojmë edhe 1 mijë e 600 persona të pagjetur

Cerkini: Kërkojmë edhe 1 mijë e 600 persona të pagjetur

Bajram Cerkini nga shoqata “Zëri i prindërve” në 11 vjetorin e Pavarësisë thotë se familjarët e të pagjeturve nuk kanë gëzim të plotë. Ai thotë se ka ftuar autoritetet e Prishtinës dhe Beogradit që të kryejnë punën e tyre sa i përket të të pagjeturve nga Kosova. Që nga përfundimi i luftës së fundit në Kosovë, 20 vite më parë, ende nuk dihet për fatin e  mbi 1600 personave të pagjetur./21Media