Një shkurt magjik dhe të këndshëm

Një shkurt magjik dhe të këndshëm

Sipas yjeve, më fatlumët e muajit shkurt do të jenë tri shenja.

Demi

Do të ndjeni gjithçka të bukur rreth jush. Do të jeni plot mirënjohje dhe një atmosferë paqeje do të burojë nga ju. Shkurti i ftohtë do t’ju frymëzojë dhe do t’ju bëjë ta shihni botën nga këndvështrime të reja. Mërkuri, Venusi dhe Urani që dominojnë shenjën tuaj në këto momente do të qetësojnë gjendjen tuaj shpirtërore. Një bekim që e meritoni.

Pranoni potencialin tuaj dhe mos kini frikë: këto ndryshime do t’ju ndihmojnë të bëheni një version më i mirë i vetvetes.

Virgjëresha

Një muaj i bukur do të vijë për ju. Kjo periudhë favorizon risitë dhe do të ndiheni më në gjendje se kurrë të ‘rikrijoni vetveten’. Planetët do të veprojnë si bartës të ndryshimeve dhe shkurti do të karakterizohet nga leksione të reja, rritje personale dhe besim i madh në aftësitë tuaja.

Humori juaj pozitiv do t’ju bëjë më të predispozuar të takoni njerëz të rinj të cilëve nuk do të kishit guxuar kurrë t’ju afroheni.

Bricjapi

Është radha jote Bricjap i dashur. Muajt e mëparshëm nuk kanë qenë shumë të këndshëm, por më në fund mund të shihni dritë në fund të tunelit. Përfundimisht mund të korrni frytet e durimit tuaj të pamasë. Ky muaj do të shënjohet nga suksesi dhe rinjohja e gjërave. Bashkëmoshatarët e tu do t’ju admirojnë dhe do të përpiqen t’ju shpërblejnë.

Gjendja juaj shpirtërore do të përshtatet sipas disa ndryshimeve të mëdha që po presin për ju. Situata astrologjie do të jetë ideale dhe do të ishte gabim të ndaleshit tani. Zgjeroni horizontet tuaja sepse do të keni takime të shumta dhe transformuese. Braktisini pengesat dhe ndiqni rrjedhën e jetës. Rezistenca mund t’ju ndalonte të jetonit këto përvoja të mrekullueshme.