Ggabimet më të zakonshme që e bëjnë secilin njeri të kthejë shpinën shumë shpejt

Ggabimet më të zakonshme që e bëjnë secilin njeri të kthejë shpinën shumë shpejt

Femrat shpesh kanë marrëdhënie seksuale me burra me shpresën se në këtë mënyrë do të vendosin një lidhje. Në realitet, burrat lidhjen emocionale dhe seksuale e përjetojnë si dy koncepte të ndryshme.

Për t’iu pëlqyer meshkujve, femrat shpesh me vetëdije, por pa vetëdije, ndryshojnë sjelljen e tyre dhe bëjnë disa gjëra që mund të arrijnë vetëm efektin e kundërt të asaj që duam. Këto janë tri gabimet më të zakonshme që e bëjnë secilin njeri të kthejë shpinën shumë shpejt.

Këto janë gabimet që femrat bëjnë më së shumti në lidhje me meshkujt që ato synojnë:

Lënë impresion të femrës së pasigurt dhe të dobët

Synoni anën e tij seksuale dhe emotive

Nuk dini të njihni potencialin për lidhje

Është shumë e rëndësishme të identifikohen shenjat paralajmëruese, të tilla si sjellja e keqe ose agresive, mosinteresimi, mashtrimi, ngushëllimi i vajzave të tjera, por në fillim për të kursyer të gjitha zhgënjimet kryesore.