Vaji i kokosit i bën vetullat tuaja më të forta Vetullat mund të ndryshojnë të gjithë pamjen e fytyrës suaj. Ndonjëherë nuk jemi as të vetëdijshëm se sa të rëndësishme janë.

 Vaji i kokosit i bën vetullat tuaja më të forta

Vetullat mund të ndryshojnë të gjithë pamjen e fytyrës suaj. Ndonjëherë nuk jemi as të vetëdijshëm se sa të rëndësishme janë.

Nëse vetullat tuaja janë shumë të holla, mos u shqetësoni sepse ju mund ta zgjidhni këtë problem me ndihmën e disa metodave natyrale. Hiqni dorë nga lapsi i vetullave dhe filloni të përdorni vajin e kokosit.

1.Vaj Kokosi

Zhyteni pambukun në vaj, vendoseni pambukun në vetullat tuaja, mbajini vetullat me vaj gjithë natën dhe pastrojini në mëngjes.

Këtë procedurë ju mund ta përsërisni çdo ditë mirëpo edhe përdorimi disa herë në javë do të jep rezultate të mahnitshme./21Media