“Dialogu me Serbinë, sjell normalizim të plotë”

Loading...

“Dialogu me Serbinë, sjell normalizim të plotë”

Në Kosovë po qëndron një delegacion i lartë i BE-së, i kryesuar nga Drejtori i Përgjithshëm për Fqinjësi dhe Negociata për Zgjerim i Komisionit Evropian, Christian Danielsson dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Shërbimit Evropian për Veprim të Jashtëm, Thomas Mayr Harting. Ata nuk saktësuan nëse qytetaret e Kosovës do të lëvizin pa viza menjëherë pasi të ratifikohet marrëveshja për demarkacionin, por, përsëriten se duhet të plotësohet edhe kushti tjetër, lufta ndaj korrupsionit. Komentuan edhe dialogun Kosovë-Serbi./21Media