Forum teatër për të sfidat e të mbijetuarave e dhunës seksuale

Forum teatër për të sfidat e të mbijetuarave e dhunës seksuale

Duke qenë se tema e viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë vazhdon të jetë tabu në vendin tonë, qendra për art dhe komunitet “ArtPolis” vazhdon që me aktivitetet e saj të loboj kundër këtij fenomeni në vendin tonë. Kjo qendër ka prezantuar performancën “Stigma – kërko të drejtën tënde”. /21Media