Baleti Kombëtar i Kosovës me shfaqje shqiptare

Baleti Kombëtar i Kosovës me shfaqje shqiptare

Pas një kohe të gjatë, Baleti Kombëtar i Kosovës do të sjellë në skenë një shfaqje shqiptare. E veçanta e këtij baleti është kombinimi i veprave të disa kompozitorëve shqiptar dhe të huaj me motive 100% shqiptare. Me rastin e shënimit të 45 vjetorit të themelimit, më 21 shtator do të promovohet edhe një monografi me aktivitetet e Baletit Kombëtar që nga viti 1968./21Media